Tisztító és védőszerek speciális feladatokra

Margard antiplakát rendszer

Plakátok, falragaszok elleni védőréteg

Termékinformációk

Anti-graffiti és anti-ragasztó Margard bevonatok

Az angol Dacrylate Paints Ltd. több típusú bevonatot fejlesztett ki, hogy segítse a folyamatos küzdelmet a poszterek, és az általuk keltett ápolatlan képet nyújtó környezet ellen. Csak keveset kell tenni azért, hogy minden esetben megakadályozhassuk a plakátok felragasztását, ezzel védve környezetünk vagy más frekventált területek összképét. A legújabb Dacrylate termékek tartalmazzák a jól bevált Anti-graffiti és Anti-ragasztó Margard bevonatot.

A Margard Anti-plakát rendszer a felületet kémiailag ellenálló festett réteggel látja el, mely alacsony tapadási értéket kölcsönöz az összes ragasztónak, ezáltal megakadályozza a poszterek stb. hozzáragadását a felülethez. A védőréteg felhasználható lámpaoszlopokhoz, utcai berendezésekhez, hidakhoz, kapcsolószekrényekhez, utasvárókhoz, stb. A rendszer minőségi bevonattal látja el a védett felületet, mert olyan kémiailag kötött adalékanyagot tartalmaz, mely nem ragasztható felületet hoz létre.

Minden felvitt plakát, a használt ragasztótól függően, már a ragasztás pillanatában megtagadja a tapadást, a felhelyezést követően leesik, vagy a felületre tapad, de nagyon könnyen el lehet távolítani onnan. A nem tapadó tulajdonság a fedőréteg teljes élettartama alatt megmarad.

Margard anti-plakát rendszer

A Margard Anti-plakát rendszer széndioxidos alapozót tartalmaz, melyet kiváló teljesítményű és kémiailag ellenálló poliuretán anyagú védőréteg követ. A nagy teljesítményű rendszer a hagyományos festékrendszeren messze túlmenő szolgálati élettartammal bír. Az általános használaton kívül ezeknek az anyagoknak igen nagy az ellenálló képességük az őket követő festékekkel és tintákkal szemben is így a graffiti is könnyen eltávolítható róla, anélkül hogy a fedőréteget megrongálnánk vagy megsértenénk. A poliuretán fedőréteg az összes RAL színben kapható.

A fedőréteg finom tagoltsága védelmet nyújt a plakátok ellen anélkül, hogy a felülete durva lenne, mely azonnal megfogná a koszt, szennyeződéseket. A Dacrylate Margard Anti-plakát rendszer egyaránt felvihető az új felületekre de régi, felújított szerkezetekre, felületekre is.