Graffiti eltávolító szerek

TENSID AGS® 550 (3654)

Közlekedési jelzőtáblákhoz és kemény, nem porózus felületekhez

Termékinformációk

TENSID AGS®550 (3654)

Felhasználható graffiti- és festékeltávolításhoz közlekedési jelzőtáblákon és kemény, nem porózus felületeken – kül- és beltéri felületek kezelésére egyaránt alkalmazható – biológiailag lebomlik.

Felhasználási terület

Az AGS® 550 kifejezetten közlekedési jelzőtáblák és más érzékeny felületek kezelésére szolgál. Használata során a jelzőtáblák fényvisszaverő képessége nem romlik. Az AGS® 550 eltávolítja a spray- és tusgraffitit, golyóstoll-, tinta-, filc- és pecsétnyomokat. Felhasználás előtt egy kevésbé látható felületen próbatisztítást kell végezni!

Felhasználási útmutató fényvisszaverő felületekhez

A tisztítandó felületet enyhén lúgos kémhatású háztartási tisztítószerrel megnedvesítjük. Egy tiszta törlőkendőt az AGS® 550 -nel benedvesítünk, majd a tisztítandó felületen végig nyomkodjuk. Rövid várakozás után a feloldott graffitit letöröljük és a kezelt felületet többszörös vizes öblítéssel semlegesítjük.

Felhasználás

Az AGS® 550 graffiti eltávolító kiadóssága felülettől és az eltávolítandó szennyeződés mennyiségétől függően 0,5 – 1 liter / m2

Technikai jellemzők

  • áttetsző, híg folyadék
  • 1 és 5 Literes műanyag kannában
  • Fajlagos tömege: 0,92 Kg / Liter
  • Gyulladáspont: kb. 100 C°
  • Lágy illat
  • Tartalmaz: Diester 30 – 60 % , N-metylpyrrolidone 5 – 10 %

Biztonsági előírások

Az AGS® 550 graffiti eltávolító használatakor gumi védőkesztyű és védőszemüveg viselése ajánlott.

Tárolás, minőségmegőrzés

Eredeti csomagolásban, lehetőleg száraz helyen tároljuk. Felbontatlan állapotban minőségét 24 hónapig megőrzi.

Jelölési kötelezettség

Az AGS® 550 egészségre és környezetre ártalmatlan Veszélyes szállítmányként való jelölése nem szükséges.

Megjegyzés

A szennyezett víz elvezetésével kapcsolatos mindenkori települési előírások betartása kötelező! Ez a termékismertető csak tájékoztató jellegű. Nagyobb felületű felhasználás előtt bizonyosodjon meg arról, hogy a felhasználás feltételei biztosítják-e az optimális végeredményt! A szakszerűtlen felhasználásból eredő károkért felelősséget nem vállalunk. Felhasználói tanfolyamon való részvétellel és technikai segítséggel kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésükre.