Graffiti eltávolító szerek

TENSID AGS® 560 (3653)

Graffiti eltávolító plexihez és más érzékeny felületekhez

Termékinformációk

TENSID AGS®560 (3653)

Felhasználható graffiti- és festékeltávolításhoz plexiüvegen és más érzékeny felületeken – kül- és beltéri felületek kezelésére egyaránt alkalmazható – biológiailag lebomlik.

Felhasználási terület

Az AGS® 560 kifejezetten plexi és más érzékeny felületek kezelésére szolgál. Hatásosan alkalmazható filc- és tectil-graffiti eltávolításához.  Az AGS® 560 eltávolítja a spraygraffitit is, ehhez azonban hosszabb hatásidőre van szükség. Felhasználás előtt egy kevésbé látható felületen próbatisztítást kell végezni!

Alkalmazás

Itasson át egy tiszta, száraz törlőkendőt AGS® 560 graffiti eltávolítóval, majd törölje le vele a graffitit a felületről. Ügyeljen arra, hogy lehetőleg mindig a kendő tiszta részét használja, nehogy a feloldott festéket a már letisztított felületre kenje. Az eljárás után olajos réteg maradhat a letisztított felületen, melyet száraz kendővel eltávolíthat. Vízzel való érintkezés után az AGS® 560 festékoldó hatása azonnal megszűnik

Felhasználás

Az AGS® 560 graffiti eltávolító kiadóssága felülettől és az eltávolítandó szennyeződés mennyiségétől függően 0,2 – 0,5 liter / m2 Hígítás nélkül használjuk.

Technikai jellemzők

  • áttetsző, híg folyadék
  • 1 és 5 Literes tört fehér műanyag kannában szállítjuk
  • Fajlagos tömege: 0,92 Kg / Liter
  • Gyulladáspont: kb. 100 C°
  • Lágy illat
  • Tartalmaz: 2-(2-butoxietoxi)ethanolt 30-100 %

Biztonsági előírások

Az AGS® 560 graffiti eltávolító használatakor gumi védőkesztyű viselése ajánlott.

Tárolás, minőségmegőrzés

Eredeti csomagolásban, lehetőleg száraz helyen tároljuk. Felbontatlan állapotban minőségét 24 hónapig megőrzi.

Jelölési kötelezettség

Az AGS® 560 szemizgató hatású! Veszélyes szállítmányként való jelölése nem szükséges.

Megjegyzés

A szennyezett víz elvezetésével kapcsolatos mindenkori települési előírások betartása kötelező! Ez a termékismertető csak tájékoztató jellegű. Nagyobb felületű felhasználás előtt bizonyosodjon meg arról, hogy a felhasználás feltételei biztosítják-e az optimális végeredményt! A szakszerűtlen felhasználásból eredő károkért felelősséget nem vállalunk. Felhasználói tanfolyamon való részvétellel és technikai segítséggel kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésükre.